Over ons
Hanenberg Champignons is een echt familiebedrijf met liefde voor het vak. In 1996 startten mijn ouders de kwekerij met vier teeltcellen, gedreven door passie en hard werken. Al snel volgde uitbreiding met nog vier cellen en groeide het bedrijf stap voor stap verder.
Op 1 juli 2024 heb ik, Ruud, het stokje met trots overgenomen. Daarmee zetten we de familietraditie voort, maar wel met de blik vooruit. We combineren vakmanschap met moderne technieken – denk aan koude- en warmteopslag, teelt zonder bestrijdingsmiddelen en duurzame energie.
Wat blijft, is onze betrokkenheid. Wij telen met aandacht en zorg champignons van topkwaliteit, eerlijk, vers en met respect voor mens en natuur.


Werken bij Hanenberg Champignons?
Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, parttime of fulltime? Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen! We staan altijd open voor enthousiaste mensen die willen meewerken aan een mooi en eerlijk product. Laat van je horen, wie weet drinken we binnenkort een kop koffie om kennis te maken.
Locatie informatie
Wij zijn gevestigd in het mooie dorpje Erp.
Hier maken we voor jullie met veel zorg heerlijke champignons.
Adres
Morschehoef 19a
5469 SM, Erp
Nederland
Openingstijden
Maandag 6:30 - 17:00
Dinsdag 6:30 - 17:00
Woensdag 6:30 - 17:00
Donderdag 6:30 - 17:00
Vrijdag 6:30 - 13:00
Zaterdag 6:30 - 13:00
De kastanje champignons zijn heerlijk, vers en duurzaam geproduceerd. Zeker een aanrader voor iedereen!
Karin J.
Een familiebedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. De champignons zijn echt fantastisch!
Mark T.